Ένας γαστρονομικός θησαυρός “κρυμμένος” στο Περτούλι
Το γραφικό Περτούλι αποτελεί έναν μοναδικό χειμερινό αλλά και καλοκαιρινό προορισμό για τους λάτρεις των ορεινών όγκων . Παραμένει σημείο αναφοράς για την περιοχή, ενώ χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται και η έλευση των επισκεπτών καθώς ο τόπος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον .Πέρα όμως από τα παραπάνω, τις τελευταίες δυο δεκαετίες, μια ταβέρνα, ξεχωρίζει τόσο για την φιλοξενία της αλλά κυρίως για την μοναδική γαστρονομική πανδαισία που σερβίρει. 
Με ιδιοκτήτη τον Παναγιώτη Καραμπόλα και συνεργάτες την γυναίκα του και τα παιδιά τους Βασίλη Γιώργιο και Κωνσταντίνα το οικογενειακό τιμ, οδηγεί με επιχειρηματική μαεστρία το μαγαζί δημιουργώντας τις πιο αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Η ταβέρνα που έχει γράψει τη δική της γευστική ιστορία, ενώνει δυο γενιές κάτω από την ίδια στέγη, κι αποδεικνύει στην πράξη ότι το μεράκι αποτελεί το πιο δημιουργικό κίνητρο σε κάθε περίπτωση. 
Το στοιχείο που καθιστά διαχρονική τη συγκεκριμένη ταβέρνα είναι το φιλικό περιβάλλον. «Γινόμαστε φίλοι με τους πελάτες, είμαστε πολύ δοτικοί απέναντί τους, για να τους προσφέρουμε το καλύτερο, να περάσουν όμορφα, να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και να ξαναέρθουν» υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Καραμπούλας . Οι εκλεκτές γεύσεις παραμένουν στα ίδια υψηλά επίπεδα, ενώ ο διάκοσμος ξυπνά νοσταλγικές μνήμες.
Με έναν εξαιρετικό ψήστη που ετοιμάζει, εκτός από τα κλασικά νοστιμότατα παϊδάκια, και κοντοσούβλι από προβατίνα, ενώ το χειμώνα, μπορείτε μετά από παραγγελία να απολαύσετε λαγό ή αγριογούρουνο από τον κυνηγότοπο της περιοχής . Καλοφτιαγμένες χορτόπιτες, λαχανοντολμάδες, γίδα βραστή και κοκκινιστό κοτόπουλο και μερικά ακόμη πιάτα ιδιαίτερα για καλοφαγάδες και ψαγμένους












